notificatie
Let op! beperkt aantal plaatsen beschikbaar
pijl
twee vrouwen die de intake bespreken

Ervaringen

Kraamzorg Mama staat al jaren goed aangeschreven bij clienten, verloskundigen en alle zorgverzekeraars. We kennen een zeer hoge clienttevredenheidscijfer: 97% van de clienten geeft bij de ervaring aan tevreden of zeer tevreden te zijn met onze zorg.

Hoogst gewaardeerde kraambureau

4,9/5
google
stersterstersterster
4,9/5
trustpilot
trustpilot sterren
9.6
zorgkaart nederland
96

Op basis van meer dan 1.5k+ beoordelingen!

Lees de ervaringen van andere moeders

Regina Singh

Regina Singh

sterstersterster ster
google
Wij hebben voor het eerst kraamzorg Mama gehad, jammer dat ik ze niet bij mijn andere kinderen had. Wat een fijne ervaring heb ik gehad met Diana. Zorgzaam, een luisterend oor, goed met mijn andere kinderen en fantastisch voor de baby. Zal kraamzorg Mama altijd bij anderen aanbevelen, mede dankzij de onvergetelijke ervaring met Diana! Kraamzorg Mama en Diana wij zeggen enorm bedankt en ga vooral zo door!
Jewel Busscher

Jewel Busscher

sterstersterster ster
google
Onze kraamweek was echt super dankzij Shirley. We hebben echt super veel handige informatie van haar gehad en het was heel fijn om haar hulp in het algemeen te hebben. Ze was er niet alleen voor de kraamzorg maar was ook geïnteresseerd in ons waardoor we een goede band met elkaar op konden bouwen. Echt super!!!
Emma de Wit

Emma de Wit

sterstersterster ster
google
Fijne kraamweek gehad dankzij kraamzorg Mama. Onze kraamhulp Asha was fantastisch. Ze heeft goede adviezen gegeven, ons goed op weg geholpen en onze dochter van 3 was gek op haar! Heel fijn ook dat kraamzorg Mama de beloofde uren ook werkelijkheid maken.
Lees meer
pijl naar beneden

Regel je kraamzorg op tijd

Slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je daarom zo vroeg mogelijk aan! Zo loop je nooit het risico de kraamtijd in te gaan zonder

Waar leveren wij kraamzorg?

Wij leveren kraamzorg in heel Zuid-Holland, Utrecht, Breda en in de Bollenstreek. Vul je postcode in en check meteen of wij zorg leveren in jouw stad of gemeente

hkz
zorg voor borstvoeding
lid van bo
google
trustpilot
zorgkaart nederland
© 2010 - 2022 - Kraamzorg Mama