notificatie
Let op! beperkt aantal plaatsen beschikbaar
pijl
kosten en verzekering

Kosten en verzekering

  • handen
    Wij hebben contracten met álle zorgverzekeraars
  • alle verzekeraars
    Alle zorgverzekeraars vergoeden onze zorg
  • euro
    Je hoeft ons niets voor te schieten

Alle zorgverzekeraars vergoeden onze zorg

Wij hebben contracten met álle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij de kosten voor kraamzorg direct verrekenen met jouw zorgverzekeraar. Je hoeft ons dus niets voor te schieten. Afhankelijk van je verzekering, kan ook je eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag!

eigen bijdrage

Eigen bijdrage kraamzorg

De eigen bijdrage is landelijk bepaald en geldt dus voor alle kraambureaus in Nederland. “Prijzen vergelijken” heeft dus geen énkele zin want de kosten voor kraamzorg zijn bij iedere kraamzorgorganisatie gelijk.

Iedereen in Nederland is voor kraamzorg verzekerd in de basisverzekering, wel geldt er een eigen bijdrage als je niet voldoende aanvullende verzekerd bent. De kosten voor de eigen bijdrage is in 2022 vastgesteld op € 4,70 per uur. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan het zijn dat deze eigen bijdrage volledig of gedeeltelijk wordt vergoed.

Regel je kraamzorg op tijd

Slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je daarom zo vroeg mogelijk aan! Zo loop je nooit het risico de kraamtijd in te gaan zonder

Waar leveren wij kraamzorg?

Wij leveren kraamzorg in heel Zuid-Holland, Utrecht, Breda en in de Bollenstreek. Vul je postcode in en check meteen of wij zorg leveren in jouw stad of gemeente

hkz
zorg voor borstvoeding
lid van bo
google
trustpilot
zorgkaart nederland
© 2010 - 2022 - Kraamzorg Mama