notificatie
Let op! beperkt aantal plaatsen beschikbaar
pijl
vrouwen praten over intake

Intake en kraamtijd

 • Jouw huis, jouw kindje, jouw kraamtijd!
 • Ervaren kraamverzorgende met ruime kennis

Jouw wensen, onze zorg

Wij komen bij jou thuis en begrijpen dat we ons moeten aanpassen. Het is tenslotte jouw huis, jouw kindje en jouw kraamtijd.

Tijdens het intakegesprek zal de zorgconsulente al je wensen vastleggen in een zorgplan(boekje). Na de bevalling werkt de kraamverzorgende met dit boekje zodat ze precies weet waar ze rekening mee moet houden. Heb je bijvoorbeeld andere kinderen die naar school moeten? Wil je dat jouw kraamverzorgende rekening houdt met bepaalde culturele of religieuze normen en waarden? Liever schoenen aan of uit bij jou thuis? Of een kraamverzorgende die om kan gaan met jouw hond of kat? Geen probleem, jouw wensen, onze zorg!

jouw wensen klein
klein samen zorgen

Samen zorgen we voor de beste start

Of dit nou je eerste of je vierde kindje is, jouw pasgeborene is het belangrijkste van de hele wereld. Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner en voor de eventuele trotse broers of zussen. Wij begrijpen dat.

De goede zorg waarmee je jouw kindje 9 maanden bij je hebt gedragen, gaan wij tijdens jouw kraamtijd voortzetten. Wij zorgen ervoor dat jouw gezin volledig in de watten wordt gelegd. Tijdens de kraamtijd zal jouw kraamverzorgende de gezondheid van je kindje in de gaten houden, maar ook zal ze jou ondersteunen bij de verzorging van je kindje. Samen zorgen we voor de beste start van je kindje!

Natuurlijk is de zorg voor je pasgeborene de eerste prioriteit, maar wij zullen jou ook zeker niet vergeten. Een bevalling of keizersnede is een ingrijpende gebeurtenis, waar je zowel geestelijk als lichamelijk van moet herstellen. De kraamverzorgende is er daarom ook voor de huishoudelijke taken. Alles om jou en je gezin lekker rust te bieden!

Borstvoeding en kunstvoeding

Ben je van plan om borstvoeding te geven? Dan is het belangrijk dat je hierin vooral geen ongemakken ervaart. Geen zorgen! Onze kraamverzorgende is daarom ook WHO-borstvoeding gecertificeerd. Mocht je geen borstvoeding kunnen of willen geven, dan is kunstvoeding een goed alternatief. Onze kraamverzorgenden zijn opgeleid om je met beide soorten voeding goed te begeleiden.

Eén gezicht tijdens jouw kraamtijd

Wij weten dat het niet leuk is als je in je kraamtijd met verschillende kraamverzorgenden te maken krijgt. Je wilt, vooral in deze periode, rust en structuur. Daarom zorgen wij voor één gezicht tijdens de gehele kraamtijd. Als er onverhoopt toch een wisseling plaatsvindt, dan zorgen de kraamverzorgenden onderling voor een goede overdracht.

Een ervaren kraamverzorgende, daar kun je op rekenen!

Kraamzorg Mama bestaat uit een team van ervaren kraamverzorgenden. Dankzij al hun kennis en ervaring kunnen ze jouw gezin de best mogelijke start geven. Natuurlijk hebben zij hun kwaliteit ook gewaarborgd in de vorm van certificaten. Onze kraamverzorgenden zijn in het bezit van het HKZ-keurmerk,WHO-borstvoedingscertificaat, EHBO- en Reanimatie Certificaat. Ieder jaar worden onze kraamverzorgende minimaal 4 keer bijgeschoold, zo weet je zeker dat je de beste zorg krijgt! Dit is waarom je op hen kunt rekenen:

 • borstvoedingscertificaat
  ze zijn in het bezit van het HKZ-keurmerk en het borstvoedingscertificaat;
 • ehbo
  ze zijn in het bezit van een EHBO- en reanimatie Certificaat;
 • bijgeschoold
  ze worden jaarlijks door ons bijgeschoold in onze Kraamschool;
 • jouw manier van leven
  ze komen in jouw huis en begrijpen dat zich moet aanpassen aan jouw manier van leven.
 • "96% van onze cliënten raden onze kraamverzorgende aan bij familie en vrienden"- klanttevredenheidsonderzoek 2021

ervaren

Wat vinden andere moeders van onze kraamverzorgende

persoon

Vicky van der Bijl

google
Wij zijn super blij met onze keuze voor Kraamzorg Mama. Vakbekwaam en goede communicatie bij de intake en het contact met de planning. Onze kraamweek hebben wij dan ook super afgesloten. Miranda heeft ons ontzettend geholpen en we hebben een geweldige kraamweek gehad. Vol enthousiasme, gezelligheid, tips en goede adviezen heeft zij ons de week door geholpen en ervoor gezorgd dat wij met vertrouwen de week af konden sluiten. Een volgende keer kiezen wij zeker weer voor Kraamzorg Mama en hopen wij dat Miranda weer kan komen om de zorg te verlenen.
persoon

K Marina

google
Wij hebben de kraamzorg Mama als zeer prettig en goed ervaren! Als kraamverzorgster hebben wij Ellen gehad en wat mag je werkgever toch trots zijn met zo'n werknemer. Wij willen jou uit de grond van ons hart bedanken, en zullen specifiek vragen om jouw voor ons volgende kindje😀 Je eigengemaakte presentje waarderen we heel erg!
persoon

Linny Spankielee

google
Shirley...in 1 woord GEWELDIG...ze heeft 3 van mijn 9 kids mogen verzorgen na de bevalling. En ook ik en de rest van ons gezin. En met zoveel kids is dat niet niets. Als ik had mogen kiezen had ik haar ook bij onze andere kinderen willen hebben (helaas waren die toen al geboren) Ze heeft ook bij mijn dochter en kleindochter gekraamd. Ze is lief zorgzaam en luistert ook echt naar je. Iets wat een kraamvrouw graag wilt. Af en toe mis ik haar gewoon nog hier hahaha had ze maar kunnen blijven. Liefs Linda Spangenberg

Regel je kraamzorg op tijd

Slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je daarom zo vroeg mogelijk aan! Zo loop je nooit het risico de kraamtijd in te gaan zonder

Waar leveren wij kraamzorg?

Wij leveren kraamzorg in heel Zuid-Holland, Utrecht, Breda en in de Bollenstreek. Vul je postcode in en check meteen of wij zorg leveren in jouw stad of gemeente

hkz
zorg voor borstvoeding
lid van bo
google
trustpilot
zorgkaart nederland
© 2010 - 2022 - Kraamzorg Mama