Alleen bij Kraamzorg Mama!

Na je inschrijving ontvang je van ons een gratis Mamapas. Met deze pas kan je korting krijgen bij verschillende winkels en dienstverleners. Iedere maand komen er nieuwe acties bij, waar je vrijblijvend gebruik van mag maken. Je kan de Mamapas tot één jaar na je zwangerschap nog gebruiken. Zie hieronder de huidige acties.

Huidige kortingen

Mama Coaching

Speciaal voor Mama Pas houders krijg jij van Mama Coaching 10% korting op je coachconsulten

Mama Coaching biedt coaching voor jou als aanstaande-, kersverse en ervaren moeder. Je kunt bij Mama Coaching terecht tijdens het ontzwangeren, voor alle moederschap zaken, voor de dynamiek tussen jou en je kind én zelfs voor jou en je partner. Want één ding is zeker: Het moederschap zorgt voor een nieuwe en telkens veranderende dynamiek! Afhankelijk van je zorgverzekering is declareren mogelijk.

Bodyshop Den Haag, Leidschendam en Delft

Korting: 20% op alle Body Butters

''Beauty with Heart'' gaat over schoonheid die veel verder gaat dan alleen een mooie buitenkant. Met ''Beauty with Heart'' wil The Body Shop de menselijke kant van beauty benadrukken. Het gaat niet alleen om er goed uitzien, maar ook om je goed voelen en om goed doen. Met haar producten en haar unieke filosofie wil The Body Shop iedereen stimuleren zich van zijn mooiste kant te laten zien én te doen waar hun hart naar uitgaat.

Tonia's Luiertaarten Bling Bling

Korting: 10% korting op de gehele aankoop op vertoon van je mamapas (digitaal).

Toni'a luiertaarten Bling Bling te vinden op facebook. Bij ons altijd op het goede adres voor een leuk kraamcadeau of geboorte/babyshower bedankjes!

Kraamzorg Mama Zwangerschaps- en Geboortewinkel

25% korting op vertoon van je Mama Pas

Als je zwanger bent komt er van alles op je af. En natuurlijk wil je alles zo goed mogelijk geregeld hebben voor de komst van je baby. De Kraamzorg Mama Zwangerschaps- en Geboortewinkel heeft daarom alles rondom je zwangerschap en geboorte onder 1 dak gebracht. Je kan bij ons voor vrijwel alles terecht rondom je zwangerschap en kraamtijd.

- Producten tijdens je zwangerschap
- Producten na je zwangerschap
- Zwangerschapsmassage
- Baby massage
- Verhuur borstkolven
- Uitleenartikelen voor de kraamtijd
- BV avonden
- Groepslessen
- Zwangerschaps Yoga

Geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Kinderkapsalon Ginius

Korting: 10 % op een behandeling voor mama's, papa's of uw zoontje of dochtertje op vertoon van de mamapas

In de eerste plaats speciaal gericht op kinderen maar, met de professionele salon inrichting, ook als kapsalon voor Dames en Heren. Iedereen is welkom, niet alleen voor knippen maar ook kleuren en permanenten wordt vakkundig verzorgd. Eigenaresse Gini geeft altijd een professioneel en eerlijk advies. Kleuring en Semi-Kleuring met de biologische producten van Aetégo zijn 100% grijsdekkend en niet schadelijk voor uw haar. Kom gerust langs en beleef het zelf!

Lactatiekundige praktijk Lactagreke

Korting: 10% korting op 1e consult, 2de consult 50% korting

Een lactatiekundige IBCLC is een borstvoedingsspecialist die een internationaal erkend diploma heeft gehaald. Zij kan worden ingezet voor:(Aanstaande) ouders:
* Voorlichting in het kader van: Goede start is het halve werk,
* Ondersteuning verloskundigen en kraamverzorgsters in de kraamtijd,
* Borstvoedingproblematiek in alle fasen van het borstvoedingsproces,
* Voorbereiding op terugkeer in het arbeidsproces.
Greke Mac Donald IBCLC heeft deze studie in 1999 met goedgevolg afgerond. In 2009 heeft zij opnieuw het examen succesvol afgerond.

Praktijk in beweging 298

Korting: Met de Mamapas bieden wij acupunctuur tijdens de zwangerschap aan met 10% korting.

In het algemeen worden veel zwangerschapsklachten geaccepteerd onder het mom van ‘het hoort er nu eenmaal bij’. Maar ze kunnen ook zo extreem zijn dat je er echt last van hebt. In sommige gevallen kun je zelfs nauwelijks meer normaal functioneren. Dan is het zaak om daar iets aan te doen. Veel medicijnen mogen tijdens de zwangerschap echter niet gebruikt worden of misschien ben je net als veel andere zwangere vrouwen wel terughoudend met medicijngebruik. Acupunctuur is dan een prima alternatief. De zwangerschapsklachten kunnen op een natuurlijke manier behandeld worden, zonder het kind in gevaar te brengen. Een behandeling met acupunctuur is er op gericht om het lichaam weer in balans te brengen. Bij een goede balans en conditie kunnen de zwangerschap en bevalling zo optimaal mogelijk verlopen!

Zwangerschapsmassage van PUUR Vedana in Utrecht of Barneveld

Kom genieten van een Zwangerschapsmassage en als cadeau ontvang jij een “warmteknuffel” voor jouw baby.

Jouw zwangerschap is een unieke tijd. Nu er een klein mensje in je groeit, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. In een relatief korte periode verandert er heel veel in jouw lichaam. Al die veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe wordt of last krijgt van zwangerschapskwaaltjes, slapeloosheid, pijn in jouw schouders of rug. Tegelijkertijd kunnen de hormonale veranderingen je soms emotioneel in de war brengen. Hoog tijd voor pas op de plaats met een fijne en ontspannende zwangerschapsmassage van PUUR Vedana. Kom lekker liggen (op je buik) op de speciale zwangerschapsmassagetafel met buikuitsparing. Je kunt van een zwangerschapsmassage genieten vanaf drie maanden tot en met de laatste dag van jouw zwangerschap.

Voedingsadvies tijdens en na jouw zwangerschap in Utrecht en Barneveld

Korting: Gratis kennismakingsgesprek bij PUUR GewichtsCoach!

Veel vrouwen komen tijdens de zwangerschap meer kilo's aan dan gewenst en die zijn er vaak lastig weer af te krijgen. Tijdens je zwangerschap kun je ook last krijgen van zwangerschapskwaaltjes, zoals misselijkheid en obstipatie. Gezonde voeding tijdens de zwangerschap is een goede start voor het ongeboren kind. De zwangerschap is een goed moment om aandacht te besteden aan je leefstijl, niet alleen in het belang van jezelf, maar ook voor het kind. Een goed voorbeeld doet immers goed volgen! Ben je pas bevallen en je worstelt nog met overtollige kilo’s? Dan is het nu niet verstandig om streng te gaan lijnen. Je hebt al je energie nodig om je aan te passen aan de nieuwe situatie. Gebrokennachten, een ander ritme en eventueel borstvoeding doen een aanslag op je reserves. Maar ja, die kilo’s….. PUUR GewichtsCoach leert je alles over gezond eten tijdens en na de zwangerschap. Want als er één moment in je leven is dat je voor gezond moet gaan is het nu wel!De kosten van een erkend gewichtconsulent als Puur GewichtsCoach worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.

Baby en Tiener Megastore

Gratis bezorging (t.w.v. € 39,99) van uw babykamer op vertoon van de Mama Pas

Baby & Tiener Megastore is al meer dan 60 jaar actief in de babybranche met vestigingen in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel. Je kunt bij ons alles vinden voor tijdens de zwangerschap, pasgeboren baby's, peuters, kleuters en tieners.

CGD Kenniscentrum Kraamzorg HKZ Ronals Mcdonals huis Unicef
Vragen? bel ons direct