Alleen bij Kraamzorg Mama!

Na je inschrijving ontvang je van ons een gratis Mama Pas. Met deze pas kan je korting krijgen bij verschillende winkels en dienstverleners. Iedere maand komen er nieuwe acties bij, waar je vrijblijvend gebruik van mag maken. Je kan de Mama Pas tot één jaar na je zwangerschap nog gebruiken. Zie hieronder de huidige acties.

Huidige kortingen

Aventwinkel.nl - voor al uw Phillips AVENT producten

Speciaal voor Mama Pas houders krijgt u van Aventwinkel.nl 20% korting op ons gehele assortiment!

Aventwinkel.nl is de officiële en erkende webwinkel voor alle Phillips AVENT producten. Aventwinkel.nl is uniek in zijn soort omdat wij werkelijk alle producten van Philips AVENT aanbieden met een constant geactualiseerd aanbod. Zodra er nieuwe producten beschikbaar zijn van de AVENT-lijn, zijn wij de eerste die deze aanbieden.

Als u Philips AVENT kiest, bent u verzekerd van producten van superieure kwaliteit, ontworpen met de behoeften van u en uw baby in gedachten. De producten van Philips AVENT dragen, dankzij uitgebreid onderzoek en klinische testen, bij aan het welzijn van uw baby en bieden u flexibiliteit bij de zorg voor een opgroeiende baby. De producten van Philips AVENT helpen u bij de keuzes die u maakt, of u nu borstvoeding of flesvoeding geeft of die twee combineert. Naarmate uw baby groter wordt, kunnen de producten dankzij hun uitwisselbare ontwerp worden aangepast aan de veranderende behoeften van uw kindje.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste producten – kijk eens rond op www.aventwinkel.nl.

De Koperen Pion

10% korting op alles in de winkel m.u.v. verkleedkleding en reeds bestaande aanbiedingen.

De Koperen Pion is een speciaalzaak in spellen en puzzels voor spelers van alle leeftijden. Voor de jongste klantjes hebben we mooie puzzels en kado's van merken als Haba, Djeco en Goula. Ook voor een leuk kraamkadootje kun je bij ons terecht. Bezoek onze winkel of onze website www.dekoperenpion.nl.

Praktijk voor Zwangerschapsklachten

10% korting op vertoon van je Mama Pas

Heb je last van zwangerschapsklachten en zoek je een veilige natuurlijke behandelmethode? Dan kan ik je helpen om de klachten te verminderen of te verwijderen. 

Mijn naam is Anja Bökenkamp. Ik behandel zwangerschapsklachten op een natuurlijke wijze. Ik help klachten verminderen zoals spanning of stress, vermoeidheid, misselijkheid, rug en/of bekkenklachten, hoge bloeddruk, wisselende stemmingen, vochtophopingen/oedeem, zwangerschapsdiabetes. 

Door middel van Ontspanningsmassage, Voedingsadviezen, Stimuleren van weeën, Zwangerschaps-shiatsu, Zwangerschaps-reflexologie en Metingen van de meridianen met de Prognos apparatuur kan ik op verantwoorde en natuurlijke wijze de klachten verminderen. Zie www.zwangerschapsklachten.com voor meer informatie. 

Draagdoekconsulten - Ik Neem Je Mee

Op vertoon van de Mama Pas biedt Marloes een gratis informatieconsult aan bij het maken van een knoopconsult.

Een draagdoek knopen moeilijk? Je kindje dragen zwaar? Zeker niet! Als je een consult boekt help ik je met het knopen van een draagdoek, kunnen we kijken welke draagdoek bij jou en je kind past en maak ik je wegwijs in de wereld van het ergonomisch dragen. Op mijn website is meer informatie te vinden over draagdoeken, voorgevormde dragers en consulten. Een consult is te boeken in Den Haag en omgeving. Ik kom bij je thuis, zodat we kunnen oefenen in je eigen vertrouwde omgeving. Zie www.ikneemjemee.net voor meer informatie. 

Geboortewinkel aan de Schie

Tot € 175,- korting op verschillende zwangerschaps en geboorte artikelen en diensten. Neem snel een kijkje.

Kraamzorg Mama runt samen met Verloskundigen aan de Schie de Zwangerschaps- en Geboortewinkel in Rotterdam. Als je zwanger bent komt er van alles op je af. En natuurlijk wil je alles zo goed mogelijk geregeld hebben voor de komst van je baby. De Zwangerschaps- en Geboortewinkel heeft daarom alles rondom je zwangerschap en geboorte onder 1 dak gebracht. Je kan bij ons voor vrijwel alles terecht rondom je zwangerschap en kraamtijd.

- Producten tijdens je zwangerschap
- Producten na je zwangerschap
- Zwangerschapsmassage
- Baby massage
- Verhuur borstkolven
- Uitleenartikelen voor de kraamtijd
- BV avonden
- Groepslessen
- Zwangerschapsyoga

Franselaan 248a
3028 RA Rotterdam
010-4624094
www.verloskundigen-aandeschie.nl
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur

Diëtistenpraktijk Prima Voeding

15% korting op een voedingscheck voor zwangeren of voor jou of je kind. 15% korting op het pakket Zwanger. 15% korting op het pakket Afvallen na je zwangerschap. De kortingen zijn geldig op alle arrangementen.

Diëtistenpraktijk Prima Voeding is een zelfstandig gevestigde praktijk die onder andere is gespecialiseerd in voeding voor zwangeren, zuigelingen en kinderen. Dus wil je meer weten over voeding tijdens je zwangerschap, afvallen na je zwangerschap of heb je een moeilijke eter? Prima Voeding geeft altijd een advies op maat. Je kan ook terecht als je bent verwezen door een (huis)arts. De begeleiding wordt dan vergoed door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie zie www.primavoeding.nl.

Footcare Now

Speciaal voor de Mama Pas leden: een basisarrangement voor maar € 40,- of een verwenarrangement voor maar € 55,- of een Super verwenarrangement voor maar € 70,-.

Heb je tijdens je zwangerschap moeite om bij je voeten te komen, waardoor je ze nu wat minder kunt verzorgen, terwijl je voeten nu juist tijdens de zwangerschapsperiode om meer aandacht vragen? Laat je voeten dan eens verzorgen door een professionele pedicure van Footcare NOW! Voor meer informatie zie www.footcarenow.nl.

Mama Coaching

Speciaal voor Mama Pas houders krijg jij van Mama Coaching 10% korting op je coachconsulten

Mama Coaching biedt coaching voor jou als aanstaande-, kersverse en ervaren moeder. Je kunt bij Mama Coaching terecht tijdens het ontzwangeren, voor alle moederschap zaken, voor de dynamiek tussen jou en je kind én zelfs voor jou en je partner. Want één ding is zeker: Het moederschap zorgt voor een nieuwe en telkens veranderende dynamiek! Afhankelijk van je zorgverzekering is declareren mogelijk. Zie www.mamacoaching.nl voor meer informatie. 

Bodyshop Den Haag, Leidschendam en Delft

20% korting op alle Body Butters op vertoon van de Mama Pas

''Beauty with Heart'' gaat over schoonheid die veel verder gaat dan alleen een mooie buitenkant. Met ''Beauty with Heart'' wil The Body Shop de menselijke kant van beauty benadrukken. Het gaat niet alleen om er goed uitzien, maar ook om je goed voelen en om goed doen. Met haar producten en haar unieke filosofie wil The Body Shop iedereen stimuleren zich van zijn mooiste kant te laten zien én te doen waar hun hart naar uitgaat. Zie www.thebodyshop.nl voor meer informatie. 

Tonia's Luiertaarten Bling Bling

10% korting op vertoon van de Mama Pas

Tonia's luiertaarten Bling Bling is te vinden op facebook. Bij ons altijd op het goede adres voor een leuk kraamcadeau of voor geboorte/babyshower bedankjes!

CGD Kenniscentrum Kraamzorg HKZ Ronals Mcdonals huis EHBO
Vragen? bel ons direct