Alleen bij Kraamzorg Mama!

Na je inschrijving ontvang je van ons een gratis Mama Pas. Met deze pas kan je korting krijgen bij verschillende winkels en dienstverleners. Iedere maand komen er nieuwe acties bij, waar je vrijblijvend gebruik van mag maken. Je kan de Mama Pas tot één jaar na je zwangerschap nog gebruiken. Zie hieronder de huidige acties.

Huidige kortingen

Vinyl Design Delft

20% korting op vertoon van jouw Mamapas

Vinyl Design is gespecialiseerd in het maken van geboortekaartjes, kledingbedrukkingen, geschenken en stickers!

De Colignystraat 53 
2628 HB Delft 
015-88 99 687 
06- 155 22 727

Naatie's

20% korting op een behandeling naar keuze

Kapsalon- extensions- bruidjes- schoonheidssalon- visagie- manicure & gellak

Contact: Facebook @Naatie's

Barbara Benet Coaching

Speciaal voor Mama Pas houders krijg jij van Barbara Benet Coaching 10% korting op je coachconsulten

Hi! Mijn naam is Barbara Benet en als ervaren Personal Coach coach ik jou om het beste uit jezelf te halen. Je komt bij mij wanneer je vastloopt, fysiek, mentaal of emotioneel, én hier verandering in wilt. Wie coach ik? Mensen zoals jij en ik, moeders & vader, werknemers & ondernemers en topsporters & trainers. Dit doe ik in de omgeving Voorschoten, Leiden en Den Haag.

Praktijk voor Gewichtsbeheersing Eline Le Mair

Gratis kennismakingsgesprek. 15% korting op een intakegesprek, voedingsanalyse en voedingsadvies, 15% op de pakketten tijdens en na de zwangerschap. Bij het afnemen van een pakket worden voedingsadviezen/smaakontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 12 jaar gratis verstrekt.

Praktijk voor Gewichtsbeheersing is een zelfstandig gevestigde praktijk. Mijn specialisatie ligt onder andere bij het voorkomen van gewichtsproblemen tijdens en na de zwangerschap en het snel terug krijgen van vitaliteit door bewustwording van gezonde voeding enverantwoorde beweging. Door met gezonde voeding energie op te bouwen, waarborg je ook kwaliteit bij het geven van borstvoeding.Tevens ben ik gespecialiseerd in Voeding & Kind (0-18 jaar), zodat ik goed advies kan geven bij het begeleiden van smaakontwikkeling en het aanleren van een gezond voedingspatroon in deze leeftijdscategorie.

Praktijk voor Gewichtsbeheersing geeft advies op maat. De begeleiding wordt bij een aanvullende zorgverzekering vergoed, er wordt hierbij geen aanspraak gedaan op het eigen risico.Voor meer informatie kunt u naar www.gie-denhaag.nl of info@gie-denhaag.nl

Eline Le Mair, Bosbesstraat 62, 2564 PB Den Haag, 0610753559, In overleg zijn consulten aan huis een mogelijkheid.

 

 

Georgehill steigerhouten meubelen

10% korting op woonaccessoires en kinderartikelen

GeorgeHill is een onderneming in steigerhouten meubelen en woonaccessoires en is gevestigd in de binnenstad van Gouda, op de Lange Groenendaal 72. Wat de winkel zo uniek maakt, is dat alle meubelen naar eigen wens en op maat worden gemaakt en daarnaast ook bij u thuis worden afgeleverd. Met uw Mama Pas ontvangt u 10% korting op onze woonaccessoires en kinderartikelen. Voor leuke en originele cadeau artikelen kunt u ook bij ons terecht. Tot snel!

GeorgeHill

Lange Groenendaal 72

2801 LT Gouda

 

 

Jolly Baby & Kids

10% korting op babykleding

Het ontstaan van Jolly Baby reikt terug naar vader Claris, die net na de tweede wereldoorlog startte met marktverkopen. Met ruim 70 jaar vakmanschap in het bloed, kan familie Claris zich rekenen tot de 1e generatie koopmannen op De Haagse Markt. Vader Claris specialiseerde zich al snel in baby en kinderkleren. “hij ontwierp zelf en liet de kleding op maat en naar eigen design produceren in het buitenland”, aldus John Claris.

Nadat de kraam werd overgenomen door de broers John en XXX, is het assortiment van Jolly Baby uitgebouwd tot de grootste speciaalkraam voor baby- en kinerkleding tot 12 jaar, buggy’s en kinderwagens.

Haagse Markt nr. 213-214

 

Voedingsadvies rondom de zwangerschap bij Spruitjes en Zo! Den Haag

gratis intakegesprek van 30 minuten

Spruitjes en Zo! is het voedingsadviescentrum voor het hele gezin. Of u nu zwanger wilt worden, niet te veel aan wilt komen, of juist na de bevalling op een verantwoorde manier van de extra kilo's af wilt, wij staan voor u klaar! De kosten voor de vervolgconsulten worden vergoed door de zorgverzekeraar. Ook kunt u bij de kindereetcoaches van Spruitjes en Zo! terecht als uw kind een slechte eter is of overgewicht heeft, en voor leuke workshops en informatiebijeenkomsten.

Spruitjes en Zo! Den Haag

06-13928606

Love en Joy Fotografie

15% korting op vertoon van de Mama Pas

Wil je een mooie herinnering van het bijzondere moment van een nieuw leven wat zich ontwikkeld in je lichaam. Een mooie herinnering aan de eerste momenten van je pasgeboren baby. Op een professionele en creative wijze maak ik graag een prachtige zwangerschaps of newborn reportage voor je. Zie www.loveandjoy.nl voor meer informatie. 

Babymassage

babymassage voor maar €35,- i.p.v. €65,-!

Wij komen bij jou aan huis om in 2 lessen van 1,5 uur de Shantala babymassage te leren. Tijdens de les krijg je veel tips over o.a.  kramjes, veel huilen en draagtechnieken. 

Maak snel een afspraak! bel naar 06 34 10 36 93 of stuur een mail naar francis@kraamzorgmama.nl

Zwangerschaps Massage

Zwangerschapsmassage voor maar €35,- i.p.v. €65,-!

Je rug, het bekken en je schouders krijgen extra aandacht omdat deze veel te verduren krijgen tijdens je zwangerschap. Ideale gelegenheid om even lekker te ontspannen.

Maak snel een afspraak! bel naar 06 34 10 36 93 of stuur een mail naar francis@kraamzorgmama.nl

CGD Kenniscentrum Kraamzorg HKZ Ronals Mcdonals huis EHBO
Vragen? bel ons direct